(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Fazolová polévka - trochu jinak
Potřebné ingredience
rajský protlak, konzerva fazolí (nebo vlastní, namočené, předvařené),špaldové vločky, mořská řasa NORI ,česnek, kořen,í event. rýžová mouka na zahuštění
Postup přípravy
1. na olivovém oleji, másle nebo rostlinném tuku orestuji špaldové vločky, po chvíli přidám rajský protlak (malý), opět zarestuji a zaliju vařící vodou
2. přidám konzervu s fazolemi, bio-bujon zeleninový, příp. podle chuti ještě dosolím, dále dávám pepř, bobkový list, kmín, polévkovou lžíci mořské řasy NORI, 2 stroužky česneku
3. vaříme cca 10 minut, pokud je řídká, zahustím 1 lžící rýžové mouky rozmíchané v trošce vody, pak už vařím jen cca 1 minutu
2. přidám konzervu s fazolemi, bio-bujon zeleninový, příp. podle chuti ještě dosolím, dále dávám pepř, bobkový list, kmín, polévkovou lžíci mořské řasy NORI, 2 stroužky česneku
3. vaříme cca 10 minut, pokud je řídká, zahustím 1 lžící rýžové mouky rozmíchané v trošce vody, pak už vařím jen cca 1 minutu
... a takhle to nějak vypadá
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé